Έκπτωση 10% για αγορές άνω των 130 ευρώ!

Λογαριασμός

Σκουφάκι κολύμβησης Retro, Κόκκινο

15,00 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Περιγραφή:

Γυναικείο σκουφάκι κολύμβησης κόκκινο, με τρία λευκά λουλούδια στο πλάι. Πολύ ρετρό και χαριτωμένο, είναι επίσης ελαστικό και ενδείκνυται και για μακριά μαλλιά. Με την ποιότητα και τις προδιαγραφές ασφαλείας της γερμανικής Fashy, που εξειδικεύεται σε αξεσουάρ πισίνας και θαλάσσης.

 ● Χρώμα: κόκκινο-λευκό ● Αδιάβροχο ● 100% Rubber ● One size

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Αγαπημένο0
Περισσότερες Πληροφορίες

Πόσο αδιάβροχα είναι τα σκουφάκια κολύμβησης;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει εφευρεθεί ακόμη το σκουφάκι που θα κρατήσει 100% στεγνά τα μαλλιά μας στο κολυμβητήριο ή την θάλασσα. Πάντα θα μπαίνει λίγο νερό από τις μικρές διόδους που αφήνουν τα σημεία στα οποία το σκουφάκι δεν εφάπτεται πλήρως με το δέρμα. Η διαφορά βέβαια είναι στο "πόσο" νερό μπαίνει – και εδώ ακριβώς ξεχωρίζουν τα ποιοτικά σκουφάκια κολύμβησης από τα άλλα.

Τα σκουφάκια Fashy,

είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν την εισροή νερού, για 3 λόγους: 1. πολλά εξ αυτών κλείνουν με ταινία velcro στο πίσω μέρος, έτσι τα σφίγγουμε όσο πρέπει, σε σχέση με το δικό μας μέγεθος 2. είναι σχεδιασμένα για γυναίκες, και συνεπώς έχουν αρκετό χώρο για τα μαλλιά: έτσι, δεν τραβιούνται προς τα πάνω όπως άλλα, που αφήνουν ουσιαστικά ακάλυπτο το κεφάλι μας και 3. εσωτερικά, όλα τα σκουφάκια έχουν επίστρωση ή ταινία σιλικόνης, για να επιτυγχάνεται στον μέγιστο βαθμό το ζητούμενο: η αδιατάρακτη επαφή με το δέρμα -και άρα, ο αποκλεισμός της διόδου νερού.

Τα σκουφάκια Fashy είναι τα κορυφαία σκουφάκια κολύμβησης για γυναίκες.

ερώτηση για το προϊόν

Κάντε μας μια ερώτηση γι’ αυτό το προϊόν

Λεπτομέρειες προϊόντος
110013
Μεταφορικά έξοδα
Χρόνος παράδοσης
Σας Προτείνουμε
11,50 €
Γυναικείο σκουφάκι κολύμβησης χρώματος μπλε, 100% Rubber "γκοφρέ" υφής, πολύ μαλακό και ελαστικό. Απλό -αλλά παράλληλα ρετρό άποψης, καλύπτει τα μαλλιά χωρίς να τα "τραβάει" και να τα ταλαιπωρεί. Με την ποιότητα και...
19,90 €
Γυναικείο σκουφάκι κολύμβησης από πυκνό μαύρο ελαστικό και γυαλιστερό ύφασμα και εσωτερική επένδυση από πλαστικό. Το πίσω του μέρος είναι διακοσμημένο με ένα λουλούδι από το ίδιο ύφασμα. Αν έχετε μακριά μαλλιά, αυτό...

Menu

Λογαριασμός

Περισσότερα.
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.
Aγαπημένα

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε τα αγαπημένα σας.

Είσοδος

θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό πρώτα!

Είσοδος