Έκπτωση 10% για αγορές άνω των 130 ευρώ!

Λογαριασμός

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε  τα προϊόντα μας με 2 τρόπους :

  1. Παραγγελία online: Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο [αγορά] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών σας, το οποίο είναι ενιαίο για όποια αγορά και αν πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής σας. Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας  θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής.
  2. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210 5027005 ή στο 6980244670 κατά τις εργάσιμες ημέρες  09:00 - 18:00 ή μέσω email στο info@queenvictoria.gr


Διαθεσιμότητα προϊόντων :

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους.
    
Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας:

Η αποστολή γίνεται την ίδια ή την επόμενη ημέρα από τη λήψη της παραγγελίας σας και η παράδοση των εμπορευμάτων πραγματοποιείται μέσα σε δύο -το πολύ- εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Σημ. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Menu

Λογαριασμός

Περισσότερα.
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.
Aγαπημένα

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε τα αγαπημένα σας.

Είσοδος

θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό πρώτα!

Είσοδος