Έκπτωση 10% για αγορές άνω των 130 ευρώ!

Μάσκες αποκριάτικες, The Queen & The Architect

8,00 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Περιγραφή:

Σετ από δύο χάρτινες, ιστορικές μάσκες: Queen Victoria & Sir Christopher Wren!


Οι μάσκες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαρτί με εξαιρετική εκτύπωση και ανάγλυφες λεπτομέρειες, και δένονται γύρω από το κεφάλι με υφασμάτινο κορδόνι. Θα ενθουσιαστείτε, όταν τις φορέσετε: η μεταμόρφωση είναι εντυπωσιακή! Ταιριάζουν και σε μεγάλους και σε μικρούς.


Εννοείται ότι θα ξεχωρίσετε στα αποκριάτικα πάρτι –αλλά μπορεί να αποδειχθούν πολύ χρήσιμες και στις ερασιτεχνικές και σχολικές θεατρικές παραστάσεις. Θα τις έχετε για πολλά χρόνια -και όχι στην ντουλάπα (γιατί είναι εικαστικά και διακοσμητικά πολύ ενδιαφέρουσες).


● Made in UK by Mamelok ● Acid free paper

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Αγαπημένο0
Περισσότερες Πληροφορίες

queen victoria


Queen Victoria (1819-1901)
Βασίλισσα της Αγγλίας από το 1837 έως και το θάνατό της. Η μακρόχρονη βασιλεία της έχει μείνει στην ιστορία ως “βικτωριανή εποχή”. Ήταν μία περίοδος εκβιομηχάνισης και πολιτισμικής αλλαγής σε όλα τα επίπεδα –και παράλληλα τεράστιας επέκτασης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Christopher Wren


Sir Christopher Michael Wren (1632-1723)
Ένας από τους επιφανέστερους βρετανούς αρχιτέκτονες. Ανέλαβε να ξαναχτίσει 52 εκκλησίες που καταστράφηκαν στη Μεγάλη Πυρκαγιά του Λονδίνου το 1666, μεταξύ των οποίων και τον καθεδρικό του St Paul, που θεωρείται το αριστούργημά του.
ερώτηση για το προϊόν

Κάντε μας μια ερώτηση γι’ αυτό το προϊόν

Λεπτομέρειες προϊόντος
110120

Χαρακτηριστικά

Wrappable
Μεταφορικά έξοδα
Χρόνος παράδοσης
Σας Προτείνουμε
8,00 €
Σετ από δύο χάρτινες, ιστορικές μάσκες: Princess Adelaide & Lord Byron! Οι μάσκες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαρτί με εξαιρετική εκτύπωση και ανάγλυφες λεπτομέρειες, και δένονται γύρω από το...
8,00 €
Σετ από δύο χάρτινες μάσκες, αντίγραφα βικτωριανών πρωτοτύπων: δύο πιερότοι με υπέροχα καπέλα. Οι μάσκες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαρτί με εξαιρετική εκτύπωση και ανάγλυφες λεπτομέρειες, και...

Menu

Λογαριασμός

Περισσότερα.
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.
Aγαπημένα

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε τα αγαπημένα σας.

Είσοδος

θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό πρώτα!

Είσοδος